Dolores Cannon mnohokrát označila karmu ako príťaž a odpad, ktorý nás drží pozadu a kvôli ktorému sme chorí. Karmy sa je potrebné zbaviť z dôvodu vzostupu do piatej dimenzie na Novú Zem, ktorý aktuálne prebieha. Má na nás, ako duše, konštantný negatívny vplyv, nakoľko si ju ťaháme cez viaceré životy. Je väčšinou vzťahová, a tá je založená na tom, že ak si určité nezhody s druhou dušou v konkrétnom živote spolu nevyriešime, budeme sa stále inkarnovať spoločne. Má totiž príčinno-dôsledkový charakter rovnováhy. Prebieha to tak, že dve duše si v nasledujúcom živote môžu vymeniť role (napr. matka s dcérou/dcéra s matkou). Princíp je však taký, že ak si problém znova nevyriešime, bude sa nám dookola opakovať rovnaká situácia v ďalších inkarnáciách. Treba sa jej zbaviť tým pádom teraz, hneď, čo najskôr.

Najlepší a najrýchlejší spôsob je odpustiť danej osobe, uvoľniť negatívne pocity v súvislosti s ňou z nášho vnútra a nechať to úplne zo seba odísť. Aby sme prerušili cyklus karmy musíme vo svojom vnútri mentálne “napraviť” danú osobu v tom zmysle, že jej vysvetlíme kde spravila chybu, povedať jej, že vám to spolu v živote nefunguje,  že ste to skúšali mnohokrát a že “rozviažete” dohodu, ktorú ste uzavreli pred týmto fyzickým životom na Zemi. Každý pôjde svojou cestou a to, čo ste sa chceli spoločne naučiť, vyriešite iným spôsobom. Treba úprimne prehlásiť, že vy ako duše ste sa to viackrát snažili uviesť na pravú mieru, no taktiež si treba realisticky uznať, že prečo by ste si spoločne mali prechádzať dookola tým istým, čo nebude fungovať. Následne musíme danú dušu mentálne uvoľniť, pustiť a nechať ísť. Je efektívne vnútorne použiť vetu: “Ty choď svojou cestou s láskou, ja pôjdem svojou, snažili sme sa, no nevyšlo to. Posuňme sa teda na inú lekciu a zabudnime na to.” Po tomto mentálnom “oddelení” nás ako jednotlivca už druhá osoba nedokáže negatívne ovplyvňovať. Toto „cvičenie“ sa dá taktiež aplikovať po fyzickej smrti danej osoby.

Aj v tomto uvedomení a rozpoznaní cesty života, partnerov a riešení ďalších oblastí nám vie pomôcť kvantová regresná terapia.

Prihláste na odber newslettera!

Dostávajte správy zo sveta systemiky.

Prihlásenie k odberu bolo úspešné!

Pin It on Pinterest

Share This

Zdielajte tento članok

Share this post with your friends!