V predchádzajúcej prvej časti sme si popísali nezvyčajné zaujímavosti z oblasti troch vĺn dobrovoľníkov, v tom dnešnom sa pozrieme na ďalšie.

Pokrývka neakumulujúca karmu

Dobrovoľníci sú inkarnovaní s „pokrývkou“ cez ich dušu, aby nenaakumulovali karmu. Ak by naakumulovali karmu, museli by byť znova inkarnovaní na Zemi.

Problémy s potomstvom

Častokrát boli tieto duše potratené nakoľko ich energia bola odlišná a mali inú frekvenciu ako daná matka. Stávajú sa taktiež prípady, že sa duša dostáva počas života do fyzického tela postupne kvôli bezpečiu a veľkosti danej duše. Keď sa na túto tému Dolores Cannon pýtala počas terapií Vyššieho Ja daného klienta, tak sa dozvedela, že táto skupina duší nemá mať deti. Veľa dobrovoľníkov z prvej vlny a druhej vlny dokonca priamo nechcú mať deti. Podvedomo si totiž uvedomujú, že deti vytvárajú karmu a nechcú mať nič, čo by ich tu dobudúcna držalo. Chcú si len splniť svoju misiu a ísť odtiaľto čo najskôr preč. Veľa z nich sa ani nesobáši, ak sa im nepodarí nájsť ďalšiu dobrovoľnícku dušu.

Účel dobrovoľníkov

Inkarnovaní dobrovoľníci slúžia hlavne na dva účely:

1. zvýšiť energiu Zeme, aby sa mohla vyhnúť katastrofe,

2. zvýšiť energiu ľudí, aby boli schopní vzostúpiť spolu so Zemou do piatej dimenzie.

Úskalia ich fyzického života

Dobrovoľníci si prechádzajú počas fyzického života mnohými úskaliami. Medzi tie najčastejšie patrí pocit nepatričnosti do tohto sveta, na základe ktorého tu nechcú byť a chcú sa vrátiť naspäť domov. Taktiež majú veľmi často samovražedné sklony.

Vyrovnanie sa s misiou

Po informáciách od Dolores sú tieto duše rozhodnuté zostať a dokončiť svoju misiu. Dobrovoľníci sú veľmi vďační za objav tohto konceptu, nakoľko si mysleli, že sú jediní na svete, ktorí majú pocity, že tu nechcú byť, že nerozumejú násiliu sveta, že chcú ísť domov a že vážne uvažujú o samovražde, aby sa dostali preč. Vďaka Dolores sa však dozvedeli, že nie sú šialení, nie sú sami a že patria k mnohým ďalším, ktorí sa prihlásili pomôcť Zemi počas tohto krízového módu.

Prihláste na odber newslettera!

Dostávajte správy zo sveta systemiky.

Prihlásenie k odberu bolo úspešné!

Pin It on Pinterest

Share This

Zdielajte tento članok

Share this post with your friends!