Ako sme spomínali v našom predchádzajúcom článku, štandardný priebeh terapií Dolores Cannon bol postavený na tom, že daný klient sa dostal do vhodného minulého života, aby mu boli prostredníctvom neho vysvetlené problémy, ktoré aktuálne zažíva. Či už sa jednalo o vzťahy, prácu, zdravie, odpovede sa dali vystopovať v niektorom z minulých životov, buď v jednom konkrétnom živote alebo vo viacerých podobných životoch, v ktorých sa neustále opakoval nejaký karmický model s rovnakými typmi ľudí. Riešením bolo prerušiť tento cyklus a to bolo možné uskutočniť tak, že im Vyššie ja ukázalo spojitosti. Následne mohlo nastať vyliečenie a cyklus sa uzavrel. Tento charakter terapií sa však postupne začal meniť a k Dolores sa dostávali iné typy klientov. Navonok na nich nebolo nič nezvyčajné, boli to úplne normálni ľudia žijúci bežný život. Prišli po pomoc s nájdením riešenia na ich problémy. Takto vznikol koncept 3 vĺn dobrovoľníkov.

Jedná sa o “externé” duše z rôznych kútov vesmíru, ktoré sa sem inkarnovali v 3 vlnách od konca druhej svetovej vojny, keďže Zem bola v kritickej situácii po zhodení 2 atómových bômb v roku 1945.

1. vlna – tieto duše majú vekovo medzi neskorou 40-kou a skorou 60-kou. Títo mali najväčšie problémy sa prispôsobiť keďže boli prví a museli “vybrázdiť” cestu ďalším dvom vlnám. Nemajú radi násilie a zlomyseľnosti, ktoré sa dejú na tomto svete a chcú sa vrátiť naspäť domov aj keď vedome nevedia, kde by to mohlo byť. Emócie ich rušia a dokonca paralyzujú, hlavne tie silné ako hnev a nenávisť. Nedokážu totiž zvládať, ak ľudia takéto emócie pri nich vyjadrujú. Mimoriadne ich ovplyvňujú, nakoľko sú im cudzie. Sú zvyknutí na mier a lásku, pretože to je to čo zažili, tam odkiaľ prišli. Napriek tomu, že vyzerá, že títo ľudia majú dobrý život, milujúcu rodinu a dobrú prácu, veľa z nich sa snaží spáchať samovraždu, aj keď tam navonok nie je vidno žiaden logický dôvod, no sú tak nešťastní, že tu jednoducho nechcú byť. V rámci prvej vlny môžu byť aj starší ľudia narodení v 30. rokoch 20. storočia. alebo 40. rokoch 20. storočia, ktorí sem prišli ešte skôr ako sa zhodili atómové bomby. Z ich listov vyplýva, že sú starší, ale majú symptómy prvej vlny. Je totiž možné, že niektorí sem boli poslaní ako pioneri ešte predtým ako prišla veľká masa dobrovoľníkov na konci 40.rokov. Vyplýva z toho taktiež teória, že po vojne boli medzi novými deťmi mnohí dobrovoľníci.

2. vlna – sú teraz v ich neskorej 20-ke a 30-ke, idú životom ľahšie ako prvá vlna, sú zameraní na pomoc ostatným, nevytváranie karmy a fungujú tak, aby normálne boli nespozorovateľní. Sú popisovaní ako antény, majáky, generátory, kanály energie. Prišli s unikátnou energiou, ktorá významne ovplyvňuje ostatných. Nemusia robiť nič, musia tu len byť. Dolores bolo povedané, že stačí len aby prešli cez nákupné centrum a ich energia ovplyvňuje pozitívne každého kto príde s nimi do kontaktu. Ich energia je totiž až tak silná, no oni si to neuvedomujú vedome. Paradox je to, že aj napriek tomu, že majú ovplyvňovať ostatných ľudí svojou energiou, zvyčajne sa necítia príjemne v spoločnosti ostatných. Veľa z nich zostáva pracovať z domu, aby sa nemuseli mixovať s energiou ostatných. Týmto však idú proti svojmu účelu.

3 .vlna sú nové deti, z ktorých mnohé sú aktuálne vo svojich teenagerských rokoch. Prišli so všetkými potrebnými informáciami na podvedomej úrovni. Aktuálne sa mení DNA ľudí na Zemi v súvislosti so vzostupom do piatej dimenzie, aby sa mohli prispôsobiť novým vibračným frekvenciám. DNA tejto tretej vlny už bola pozmenená a sú pripravení prejsť so žiadnymi alebo len minimálnymi problémami. Veľa týchto detí je však nepochopených v škole a sú dopované liekmi, keďže je im diagnostikovaná porucha ADHD. Nič však s týmito deťmi nie je, sú len viac vyvinuté a fungujú na inej frekvencii. Keďže sú tak veľmi inteligentné, sú často ľahko znudené v škole. Musia dostávať výzvy, aby si učitelia získali ich pozornosť a zostali zaujatí v danej tématike. Táto vlna je označovaná ako nádej sveta. Niektoré z týchto detí sú len 9 – 10 ročné a už skončili vysokú školu. Formujú organizácie, ktoré sú určené na pomoc deťom z celého sveta.

Prihláste na odber newslettera!

Dostávajte správy zo sveta systemiky.

Prihlásenie k odberu bolo úspešné!

Pin It on Pinterest

Share This

Zdielajte tento članok

Share this post with your friends!