V dnešnom úvodnom článku sa pozrieme na život Dolores Cannon – zakladateľky kvantovej regresnej terapie (QHHT). Dolores sa narodila v USA v roku 1931 a svoj pracovný život zasvätila mimoriadne zaujímavým a nezvyčajným oblastiam.

Prvou z nich bola práca v oblasti hypnoterapií, ku ktorým sa dostala po tom, čo ich s manželom využívali na súkromné účely (napríklad na redukciu hmotnosti). Jedného dňa však bola požiadaná mužom, ktorý pracoval ako lekár, aby jeho pacientku, ktorá mala rozsiahle zdravotné problémy, uviedla do hypnózy na relaxáciu. Žena sa však dostala do 5 rôznych minulých životov. Tento zážitok odštartoval Doloresinu kariéru v oblasti regresných hypnoterapií.

Po niekoľko tisíckach klientov si uvedomila to, že kvantum informácií, ktoré sa počas terapií dozvedela nie sú výsledkom vedomej časti mysle. Zdroj daných informácií nazvala Subconscious (to pod vedomím), no nemyslela tým štandardnú podvedomú časť našej mysle. Akonáhle je toto “Vyššie ja” kontaktované má odpoveď na čokoľvek ohľadom života daného jednotlivca a taktiež ohľadom jeho všetkých minulých životov.

Po mnohých rokoch praxe vyvinula kvantovú regresnú terapiu do takej podoby ako ju aktuálne poznáme, ktorá dokáže priamo kontaktovať túto našu “nadradenú časť” a taktiež dokáže poskytnúť základ pre okamžité vyliečenie. Postupne na základe mnohých informácií získaných z jednotlivých terapií, Dolores napísala 19 kníh, ktoré boli preložené do viac ako 20 jazykov.

Veľkým miľníkom v jej živote bol veľmi zaujímavý prípad, keď počas regresu jednej ženy, ktorá bola žiačkou Nostradamusa v 16.storočí, chcel Nostradamus hovoriť priamo s Dolores. Na základe rozhovorov s ním dokázala napísať 3 knihy v ktorých veľmi komplexne popísala jeho proroctvá v maximálne pravdivej podobe. Dolores taktiež zasvätila dlhé roky štúdiu fenoménu UFO a všetkých súčasti, ktoré s ním súvisia.

Prihláste na odber newslettera!

Dostávajte správy zo sveta systemiky.

Prihlásenie k odberu bolo úspešné!

Pin It on Pinterest

Share This

Zdielajte tento članok

Share this post with your friends!